’’Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του Ναού μας. ’’ ’’Σας ευχόμεθα μια καλή & ευλογημένη περιήγηση !!! ’’

† Κύριε, τ? χείλη μου ?νοίξεις, κα? τ? στόμα μου ?ναγγελε? τ?ν α?νεσίν σου (Ψαλ. 50,17)

'' ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ''

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΜΟΥΣΙΚΗ

ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΜΕΝΟΥ 1

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΡΟΔΙΑΣ ΄΄Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ΄΄



ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ
ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΡΟΔΙΑΣ
΄΄Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ΄΄
Με τη βοήθεια του Θεού δια πρεσβειών του Αγίου Νικολάου, οι αναγκαίες εργασίες ανέγερσης και αποπεράτωσης των εργασιών κατασκευής του νέου Ιερού Ναού ολοκληρώθηκαν, έπειτα από τις  σοβαρές ζημιές που υπέστη και κατεδαφίστηκε μετά από τον καταστροφικό σεισμό  της 15ης  Ιουνίου  1995. (Μέχρι σήμερα ως γνωστόν οι λατρευτικές ανάγκες της ενορίας τελούνταν προσωρινώς εις το υπόγειο του Ιερού Ναού). Οι λεπτομέρειες μπορούν να ολοκληρωθούν στο απώτερο μέλλον και εν λειτουργία του Ιερού Ναού τούτου.
Έτσι, το Σάββατο 20ην & την Κυριακή 21ην Σεπτεμβρίου 2014 θα τελεσθεί η τελετή των Θυρανοιξίων, μετά πάσης  Εκκλησιαστικής  μεγαλοπρέπειας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
 
 ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΣΠΕΡΑΣ ΩΡΑ 7:00΄ μ.μ. τέλεση Αγιασμού Θυρανοιξίων και εν συνέχεια Αρχιερατικός & πολυιερατικός Εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας, όπου θα κηρύξει το Θείο Λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βρεσθένης κ.κ. Θεόκλητος.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΩΡΑ 7:00΄ π.μ. όρθρος και εν συνεχεία ώρα 9:00΄ η Πρώτη  Θεία Λειτουργία, όπου θα κηρύξει το Θείο Λόγο ο Πρωτοσύγκελος της Ι. Μητροπόλεώς μας π. Ιωακείμ Βενιανάκης.
Τους χορούς των  ιεροψαλτών θα διευθύνουν οι καλλίφωνοι ιεροψάλτες:
α) Του ιερού προσκυνήματος Παναγίας Τρυπητής κ. Ιωάννης παλαιολόγος καθώς και β) Η χοροδία υπό τον πρωτοψάλτη κ. Γεώργιο Ζήσιμο.
Καλούμε πρωτίστως όλους ανεξαιρέτως τους ενορίτες και όχι μόνο, οι οποίοι με τις θυσίες, τους κόπους τους, αλλά και από το υστέρημά τους, συνέβαλαν εις την ανέγερση & ολοκλήρωση του νέου Ιερού Ναού. Εν συνεχεία τους εκπροσώπους αρχών & φορέων της περιοχής, όπως προσέλθουν & τιμήσουν την τελετή των Θυρανοιξίων του νέου Ιερού Ναού μας.                                      

                               ΄΄ ΕΚ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ΄΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου